Geurtuin: het begin


Nu we een tijdje verhuisd zijn en de festiviteiten voor september zo ongeveer geregeld zijn worden de activiteiten aan ons huis stilletjesaan hervat. Hoog tijd voor een update dus!!

Katleen is enthousiast bezig om de binnendeuren hun kleurtje te geven. Verder zijn we wat aan het experimenteren met LED verlichting in de gang, ben ik bezig aan een meetsysteem om de verschillende temperaturen binnen ons ventilatiesysteem in de gaten te houden, en krijgt ook de tuin hier en daar al wat vorm.

Zo gaan we bij wijze van experiment proberen een geurtuin aan te leggen rond de aanvoer van ons balansventilatiesysteem. Daarom hebben we alvast een raamwerk van wapeningsnetten (foto) geplaatst waarlangs we geurende klimplanten kunnen laten groeien. Meester-lasser Wouter heeft de netten propertjes gepuntlast, dus die blijven in ieder geval staan. Nu alleen nog wachten op gunstiger weer om de plantjes in de grond te kunnen zetten.

Aan de andere kant van onze toevoer komt een kruidenhoekje.