About


This site is the website of Lieven Hollevoet and Katleen Quintyn. You can reach us by posting a comment on the relevant page of the site or by email.

Copyright

The use of content from this site in other publications is allowed as long as you mention the source (http://www.lika.be) in the publication. Feel free to leave a comment when you are re-using content from this site.

AbuseIPSB

If you are also annoyed by the scripts that try to login to your website by guessing paswords, take a look at AbuseIPDB:2 responses to “About”

 1. Volgens uw website over luchtdichting:

  “zorg voor een goede aansluiting van het pleisterwerk aan de ramen. Net voor het pleisteren kan de plakker een u-profieltje op het raam aanbrengen (met dubbelzijdige tape) Er wordt dan tot in het u-profieltje gepleisterd en dit geheel zorgt naar onze ervaring voor een luchtdichte aansluiting. Ter hoogte van de raamdorpel aan de binnenkant kan de voeg tussen dorpel en raam afgekit worden met transparante silicone. ”

  Heeft u een foto van de uitvoering met een U-profiel?
  Waarom heeft u niet gewerkt met die speciale luchtdichte tape, die je her en der in LEW vindt?

 2. Dag Stefan,

  ik heb geen detailfoto ter beschikking over deze afwerking, het spijt me. Het heeft ook weinig zin dat ik er nu nog een foto van maak, want ondertussen is alles geschilderd (doorlopend tot tegen het raamprofiel) en je kan er dus niets meer van zien.

  In verband met de tape: ik had minder vertrouwen in het duurzaam hechten van tape op snelbouwsteen dan in de hechting van het u-profiel op de alu raamprofielen. Bijkomend nadeel van die tape is dat je er ook nooit meer bij kan en dat je ook niet ziet als er iets verkeerd gaat. Als er hier zich ooit een probleem zou voordoen bij ons, dan kan ik nog opteren op de aansluiting tussen het raam en de muur met een silicone af te dichten (tot nu toe is dit echter niet nodig).