Broccolimousse met Gandaham

Een trendy hapje. Eenvoudig klaar te maken en je gasten zijn zeker verrast!

broccolimousse

Ingrediƫnten

  • 1/2 broccoli
  • 500ml groentebouillon (los 1/2 groentebouillonblokje op in 1/2L kokend water)
  • 3 eetlepels room
  • peper en zout
  • Gandaham

Bereiding

De broccoli in roosjes verdelen. De Gandaham in reepjes snijden.

Gedurende 10min. in de groentebouillon gaar koken. Nadien afgieten.

De broccoli met de eetlepels room mixen. Met peper en zout kruiden.

De mousse in glaasjes lepelen.

1 Ć  2 reepjes Gandaham in accordeonvorm op een prikkertje prikken en in het glaasje met de mousse plaatsen.

8 thoughts on “Broccolimousse met Gandaham”

  1. Mag de broccolimousse op voorhand gemaakt worden en dus laten afkoelen of moet het nog warm zijn?
    Alvast bedankt

  2. Dag Kathleen,

    de broccolinousse wordt best op voorhand klaargemaakt: na het bereiden en het afkoelen mag je de glaasjes zelfs even in de koelkast zetten.

    groetjes Katleen

  3. lekker, vlug klaar en succes verzekerd. Mooie kleuren in een glaasje.Volledig vooraf te maken
    groetjes
    krista

  4. Ook lekker met gerookte eendeborst of garnaaltjes
    Snel klaar en op voorhand klaar te maken. Super !

  5. Beste,

    Hoeveel glaasjes zou je kunnen vullen met dit recept?

    Alvast bedankt,

    Groetjes

Comments are closed.