Een trendy hapje. Eenvoudig klaar te maken en je gasten zijn zeker verrast!
Ingrediƫnten
- 1/2 broccoli
- 500ml groentebouillon (los 1/2 groentebouillonblokje op in 1/2L kokend water)
- 3 eetlepels room
- peper en zout
- Gandaham
Bereiding
De broccoli in roosjes verdelen. De Gandaham in reepjes snijden.
Gedurende 10min. in de groentebouillon gaar koken. Nadien afgieten.
De broccoli met de eetlepels room mixen. Met peper en zout kruiden.
De mousse in glaasjes lepelen.
1 Ć 2 reepjes Gandaham in accordeonvorm op een prikkertje prikken en in het glaasje met de mousse plaatsen.
Mag de broccolimousse op voorhand gemaakt worden en dus laten afkoelen of moet het nog warm zijn?
Alvast bedankt
Dag Kathleen,
de broccolinousse wordt best op voorhand klaargemaakt: na het bereiden en het afkoelen mag je de glaasjes zelfs even in de koelkast zetten.
groetjes Katleen
lekker, vlug klaar en succes verzekerd. Mooie kleuren in een glaasje.Volledig vooraf te maken
groetjes
krista
Hallo, hoelang mag dit op voorhand gemaakt worden?alvast bedankt,mvg.
Hallo,
ik maak dit maximum de dag op voorhand klaar.
Groeten,
Katleen.
Ook lekker met gerookte eendeborst of garnaaltjes
Snel klaar en op voorhand klaar te maken. Super !
Beste,
Hoeveel glaasjes zou je kunnen vullen met dit recept?
Alvast bedankt,
Groetjes
Hoi,
met de voorgestelde hoeveelheid een 8-tal aperitiefglaasjes.
Smakelijk!